Yeşilay'da hedef gençlik!

Okuduğunuz haber
15 TEMMUZ TÜRK'ÜN DESTANIDIR

Şehit Aileleri Bozok'ta

Anasayfa   /    Güncel    /    15 Temmuz Türk'ün destanıdır

15 Temmuz Türk'ün destanıdır

Bozok Üniversitesi tarafından 12-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası" etkinlikleri kapsamında Üniversite radyosu Bozok FM'de gerçekleştirilen 15 Temmuz özel yayınlarının ilk konuğu olan Yozgat Valisi Ziya Polat, 5 Temmuz’un yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferi olduğunu söyledi. 

GÜNCEL      13 Temmuz 2021 - 16:31     0

15 Temmuz Türk'ün destanıdır

Bozok Üniversitesi tarafından 12-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası" etkinlikleri kapsamında Üniversite radyosu Bozok FM'de gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz özel yayınlarının ilk konuğu Yozgat Valisi Ziya Polat oldu.
Bozok Üniversitesi Yozgat Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Şahin Tuğrul’un sunuculuğunda canlı olarak gerçekleştirilen 15 Temmuz özel yayınında Yozgat Valisi Ziya Polat, 15 Temmuz’un yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferi olduğunu söyledi. 
Vali Polat konuşmasının devamında şunları söyledi; "FETÖ/PDY terör örgütü tarafından planlı olarak gerçekleştirilen ve tarihin kaydettiği en büyük ihanet girişimlerinden biri olan 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz, Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın dirayeti ve çağrısıyla, dilde tekbir, kalplerde sarsılmaz iman ile gök kubbeden bayrağımızı, minarelerden ezanımızı dindirmeyerek darbe girişimini püskürtmüş ve bertaraf etmiştir. 15 Temmuz, milli iradenin vesayete, cesaretin ihanete, milletin hainlere galebe çaldığı, insanlık tarihine altın harflerle yazılmış büyük bir demokrasi mücadelesinin adıdır. Bu mücadelenin ve zaferin sahibi, sizler gibi vatanına sahip çıkanlardır. 15 Temmuz bize şu hakikati bir kez daha göstermiştir ki, Bu millet asil bir millettir. Bu millet cesur, kahraman ve hürriyetine canı pahasına sahip çıkan bir millettir. Bu millet vatan söz konusu olduğunda aynı safta buluşma erdemi gösteren necip bir millettir. Bu millete hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, “Vatan yürekte başlayıp. şehadetle biter” diyerek, şanlı tarihimize destan yazan, mukaddes kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan kılan kahraman şehitlerimizin aziz hatıralarının önünde saygıyla eğiliyor, üstün cesaret ve fedakârlıklarından dolayı gazilerimize ve milletimize şükranlarımı sunuyorum."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor